Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 22. APRIL 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 22. APRIL 2019

OVEN

Vaš zaslužek v tem trenutku mogoče res ni velik, vendar boste dobili finančno pomoč v trenutku, ko boste to najmanj pričakovali. Vaše razpoloženje se bo spreminjalo in mogoče boste prezahtevni.

BIK

Pomilovanje, ki ga boste občutili do neke osebe, vas lahko zavede. Kaj hitro ste lahko tarča premišljenega ravnanja, zato bodite dvojno previdni. Sicer pa vas bo na to nekdo opozoril.

DVOJČKA

Napake iz preteklosti vas lahko še vedno dohitijo. Sploh ni pomembno, kdo je krivec, važno je, da lahko v prihodnosti zanje odgovarjate vi.

RAK

Korak za korakom boste reševali zadevo, ki vam je zelo pomembna in rezultati se bodo pričeli kazati. Naredili ste načrt, na katerega ste resnično lahko ponosni.

LEV

Potrebovali boste finančni priliv, čas in veliko potrpljenja. Dogovori na delovnem področju vas bodo utrujali, vendar so nujno potrebni. Navezali boste tudi nov, koristen stik.

DEVICA

Prav je, da poiščete mir tam, kjer ga lahko vedno najdete. Okoliščine bodo napete in bodo od vas terjale maksimalno zbranost. Ker bo koncentracija občasno motena, poskrbite za umiritev.

TEHTNICA

Veliko se boste gibali v družbi, vendar vaše delovanje ne bo usmerjeno zgolj na družabne dogodke. Povsod boste znali z zelo primernim načinom speljati pogovor na delo.

ŠKORPIJON

Partnerja lahko potrpljenje počasi mineva, saj ima občutek, da so vse njegove zahteve brezpredmetne. Vzemite si toliko časa za pogovor, da mu pokažete, da temu ni tako.

STRELEC

Znali se boste vživeti v čustva drugih ljudi, zato se bodo tudi bolj pogosto obračali na vas. Mogoče je dovolj, da poveste svoje mnenje, mogoče boste naredili še kakšen korak več.

KOZOROG

Več nežnosti in romantičnosti boste želeli. Obojega boste deležni v izobilju, vendar ne pozabiti tudi sami vlagati veliko energije v odnose. Več kot boste dajali, več boste tudi sprejemali.

VODNAR

Nekdo vas bo oviral, vendar ne zlonamerno. Zaščitniškega vedenja res ne potrebujete, dovolj ste samostojni, da vse izpeljete sami. Dovolj sta razumevanje in spodbuda.

RIBI

Kaotične razmere se bodo umirile in vzpostavili boste red, ki vas bo pomirjal. Tokrat res niste pripravljeni na nobena tveganja, želeli boste, da je vse predvidljivo.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.