Domov / Izobraževanje / HOROSKOP – ČETRTEK, 25. 04. 2019

HOROSKOP – ČETRTEK, 25. 04. 2019

OVEN

Od sebe lahko pričakujete kar največ. Kar je najpomembnejše, brezpogojno si lahko zaupate. Prav nič niste prepustili slučaju, zato bo vse potekalo po predvidevanjih.

BIK

Navdajal vas bo občutek, da je partner močnejši od vas, zato vam lahko zmanjkuje samozavesti. Kar mirno premislite o tem kakšne so njegove in kakšne vaše zasluge in počutili se boste bolje.

DVOJČKA

S težavi boste izgubljali veliko časa, mogoče vam ga bo primanjkovalo celo za zasebno življenje. Vendar lahko v tem obdobju veliko naredite, veliko zaostankov tudi rešite.

RAK

Več pozornosti namenite svoji telesni kondiciji, saj se vam raven vitalnosti niža. Preventiva je ključnega pomena, če želite ohraniti svoje dobro počutje.

LEV

Izpostavljeni ste pritiskom in napetostim, katerim ni videti ne konca ne kraja. Vendar nič ni večno, tudi takšno stanje ne. Nekaj se vam bo razpletlo in vam sprostilo energijo tudi na drugih področjih.

DEVICA

Izogibajte se prepirljivosti. Lahko, da vas bo nekdo hotel vplesti v situacijo, ki vas sploh ne zanima, zato nastopite odločno. Boljša je prva, kot zadnja zamera.

TEHTNICA

Vsi pričakujejo do vas pridnost in natančnost, zakaj je ne bi tudi vi od njih? Postavite nova pravila, bodite dosledni in vztrajni, vzpostavite nov red, ki vam prinaša tudi več notranjega miru.

ŠKORPIJON

Vaša prizadevanja, da končno opravite z neko zadevo, bodo rodila sadove. Tako dolgo vas že vse skupaj moti, da je zadnji čas, da se odločite vse skupaj končati.

STRELEC

V kratkem vas čaka zelo prijetno druženje s starimi prijatelji. Pogovorili se boste, nasmejali in resnično sprostili. Obljubili si boste, da morate to v kratkem ponoviti.

KOZOROG

Besedo, ki ste jo dali, boste morali izpolniti, čeprav mogoče neradi. Vendar, obljuba dela dolg. Prihodnjič boste premislili kaj boste komu povedali.

VODNAR

Že kar nekaj časa čakate, da se nekdo izjasni. Okoliščine so vam znane, kljub temu pa boste vseeno nestrpni do tega vprašanja. V tem trenutku ne morete prav nič pospešiti.

RIBI

Prijaznosti vam tudi v tem dnevu ne bo primanjkovalo. Poželi boste simpatije in ustvarili odličen vtis. Vašemu nastopu ne bo prav nič primanjkovalo in resnično boste lahko zadovoljni s seboj.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.