Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 26. APRIL 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 26. APRIL 2019

OVEN

Nekdo bo od vas veliko pričakoval in v celoti boste izpolnili vse, kar ima v mislih. Vendar to še ne bo dovolj za zadovoljstvo te osebe. Počasi vas bo minevalo potrpljenje.

BIK

Občutek, da vam nič ne gre tako kot bi moralo, vas lahko spremlja že kar nekaj časa. Mogoče ste preveč zahtevni, neučakani? Razmislite o tem, kako visoke cilje si postavljate.

DVOJČKA

Vaša energija, ki jo vlagate v reševanje zaostalih zadev, je resnično velika in nič niste prepustili naključju. Kljub temu še vedno lahko pričakujete manjše sitnosti. Tudi te bodo kmalu preteklost.

RAK

Vse ste naredili po svojih najboljših močeh, zato ne bodite preveč strogi in kritični. Vaša pozornost bo zelo skoncentrirana na delo še vnaprej, res si zaslužite pohvalo.

LEV

Znali si boste izboriti svoje, pomagal vam bo vaš prirojen pogum. Če ne bo šlo vse gladko že v prvem poskusu, ne dvomite vase, saj je končna zmaga zagotovo vaša.

DEVICA

Odločili se boste za večji nakup, čeprav vam drugi to odsvetujejo. Vaša poslovna žilica vas tudi tokrat ne bo pustila na cedilu, zato zaupajte svoji odločitvi.

TEHTNICA

Jezilo vas bo, da ste odvisni od drugih, vendar tokrat drugače ne gre. Veliko sposobnost prilagajanja imate, ki vam bo prišla tudi tokrat prav. Znali boste kombinirati in iz vsega potegniti najboljše.

ŠKORPIJON

Če čakate na priznanje, lahko čakate zaman. Tokrat morate imeti drugačna merila, saj stereotipi v dani situaciji ne pridejo v poštev. Če bi imeli še eno možnost, bi ravnali enako kot prvič.

STRELEC

Prav nič ne boste spreminjali svojega prvotnega načrta kljub temu, da vas bodo ostali nagovarjali k temu. Sicer pa ste v situaciji, ko imate vi v rokah platno in škarje !

KOZOROG

Prebudila se bo vaša potrošniška žilica in če se ne boste kontrolirali, ste lahko zelo zapravljivi. Pomislite kaj sploh potrebujete in ugotovili boste, da bolj malo.

VODNAR

Vaše misli so uprte daleč naprej, v daljavo. Pri kovanju svojih načrtov ne boste pozabili na svoje prijatelje. Sicer s kom pa bi delili lepe trenutke, če ne z njimi ?

RIBI

Kar še nekaj opravkov vas čaka pred tem, ko se boste,  v mirnem zavetju svojega doma, prepustili svojim najljubšim razvadam. In ko boste prišli do te točke, naredite to z največjih užitkom.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.