Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 27. APRIL 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 27. APRIL 2019

OVEN

Na vidiku so določene spremembe, vendar še vedno ne boste zadovoljni. Delali boste z velikim zanosom in elanom in prav je tako. Rezultati se bodo pokazali prav kmalu.

BIK

Na čustvenem področju boste precej nemirni, še sami ne boste vedeli zakaj. Če boste ravnali mirno in preudarno, lahko pričakujete ugoden razplet dogodkov. Na denar bo potrebno še malce počakati.

DVOJČKA

Lahko vas moti utesnjujoč odnos in nekoliko posestniška drža vašega prijatelja. Prav bi bilo, da ohranite mirne živce in ne dovolite, da vam pobira energijo. Zagrabite za delo in preusmerite misli drugam.

RAK

Malce težav z zbranostjo vas gotovo ne bo prestrašilo, s potrpežljivostjo boste tudi prišli tja, kamor želite. Tudi tokrat težave izvirajo iz vas samih in ne iz zunanjih okoliščin.

LEV

Veliko časa boste namenili svoji zunanjosti in rezultati bodo odlični. Planeti v sorodnem znamenju vam prinašajo ogromno energije in zdaj je resnično čas, ko lahko dosežete nekaj več.

DEVICA

Veliko zadev boste postavili na pravo mesto brez posebnega truda. Vzeli si boste tudi čas za družbo, kjer se boste nasmejali od srca in se sprostili, saj bodo medsebojni odnosi resnično pristni.

TEHTNICA

Partnerju boste namenili več pozornosti kot jo je bil deležen v preteklosti. Vaše počutje bo odlično, vendar vseeno ne pretiravajte z napori vseh vrst. Naj ostane vaš tempo nespremenjen.

ŠKORPIJON

Težave, ki so na obzorju, ne bodo izginile kar same od sebe, reševati jih morate zbrano in učinkovito. Ne slepite sami sebe, da bo že še vse v redu. Potrebno se bo zbrati in narediti konkretne korake.

STRELEC

Vaše ravnanje s partnerjem ni pravilno. Ste se že kdaj vprašali, koliko časa vas bo še prenašal in ali vas bo sploh še prenašal ? Potrudite se, da bo vaše življenje izhajalo iz vas samih, ne iz drugih.

KOZOROG

Zadeve ne morete rešiti čez noč, potrebno se bo dogovarjati. Če ne boste potrpežljivi in pedantni, se lahko situacija zakomplicira še dodatno. Nekdo vas bo na moč osvajal, kar vas bo zabavalo.

VODNAR

Vaš ugled bo v tem času naraščal, vendar to še ne pomeni, da boste zadovoljni tudi sami s seboj. Čustvene težave se bodo nadaljevale, imeti morate močno voljo in veliko mero odločnosti.

RIBI

V tem času boste vsekakor potrebovali več počitka kot običajno, sprijaznite se s tem. V družbi znancev in prijateljev se boste držali bolj zase, ker vas bo nekaj v notranjosti motilo.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.