Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 29. APRIL 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 29. APRIL 2019

OVEN

Vaš trud odpira vrata novemu projektu, Pot vam bo zelo koristila in odprla tudi druge perspektive. Še naprej boste šarmantni, kar bo zelo koristno v zasebnih stikih.

BIK

Človek potuje po svetu, da bi našel kar potrebuje in se vrača domov, da to najde. Malo potepanja, ki si ga želite, si le privoščite, da si daste duška, vendar so vaše korenine tam, kjer ste doma.

DVOJČKA

Neko poglavje vašega življenja se bliža srečnemu razpletu. Bodite pripravljeni na spremembe in ne zavrzite nobenega predloga, dokler vam ne bodo jasne nekatere posledice vaših odločitev.

RAK

Če se želite izogniti nesoglasjem, poskusite pokazati več razumevanja za partnerjeve pobude in načrte. Lepa beseda vam bo odprla več vrat, kot še tako vztrajno sklicevanje na pravice in dolžnosti.

LEV

Srce vam bo hitreje bilo, ko boste srečali starega znanca, ni še vse pozabljeno. Če pa ste se šele pred kratkim zaljubili, boste v prihodnjih dneh okušali nepoznano srečo in radost.

DEVICA

Ko boste prestali težavno preizkušnjo, ste na konju. Od tega trenutka dalje vam bodo vrata vnaprej odprta in lahko boste dosegli vse, kar načrtujete, strah je popolnoma odveč.

TEHTNICA

Dobili boste denar, na katerega sploh niste računali. Spretno se boste izvlekli iz neke manjše zagate. Začetek bo prijeten, zato ne boste niti malo pomišljali, ko se boste odločili za nadaljevanje.

ŠKORPIJON

Neko zahtevno delo bi koga drugega odbilo, za vas pa bo samo izziv, ki ga boste z veseljem sprejeli. Pravočasno boste ukrepali in si s tem pridobili precejšnjo prednost pred ostalimi.

STRELEC

Srečni in zasanjani boste, delo pa vam ne bo šlo tako zelo od rok. Privoščite si torej nekaj zasluženih uric počitka in sprostitve, kajti v prihodnjem obdobju vas čaka ponovno oster tempo.

KOZOROG

Tistemu, ki vam bo šepetal na uho sladke besede, boste sicer skušali verjeti, a ne bo šlo. Razplet bo nadvse prijeten, zato boste imeli v kratkem veliko posnemovalcev.

VODNAR

Vznemirljivi dnevi so pred vami in več kot enkrat boste hvaležni sreči, da vam ostaja tako neomajno zvesta. Preveč časa boste namenili nekomu, ki vam za to ne bo niti malo hvaležen.

RIBI

Kar že dolgo iščete, boste v prihodnjih dneh naposled našli. Partnerjeve besede bodo za vas najlepša glasba na svetu in največja nagrada.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.