Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 2. MAJ 2019

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 2. MAJ 2019

OVEN

Veliko obveznosti boste imeli v teh dneh, vi se bi pa najraje prepuščali užitkom. Finančno se vam bodo zadeve obrnile na bolje, vendar nikar ne posojajte denarja. Iskali boste družbo bolj dinamičnih ljudi.

BIK

Naleteli boste na ovire, ker boste preveč trmasto vztrajali pri svojih odločitvah. Neprilagodljivost vam bo povzročala probleme v partnerstvu. Priznati si morate, da ste brez pravega vzroka slabe volje.

DVOJČKA

Komunikativnost vam bo v breme, nepotrpežljivi boste in nezadovoljni. Osredotočiti se morate na delo, ne razpravljajte o zadevah, ki se vas ne tičejo.

RAK

V ljubezni niste zadovoljni, saj se ne morete odločiti kako bi ravnali. Nikar ne bodite v skrbeh, kmalu bo tudi za vas posijalo sonce. Pokazala se vam bo lepa priložnost za zaslužek.

LEV

Telesno izčrpanost povzroča notranje napetosti in stres. Izogibajte se vsem psihičnim naporom, bodite raje bolj fizično aktivni. Pazljivo pri investicijah, lahko izgubite preveč denarja. Občutljivi boste na kritiko.

DEVICA

Pojavil se bo občutek osamljenosti, željo boste imeli, da vas nekdo ščiti in varuje. Za večje odločitve ni primeren čas, zato raje malce počakajte. Pokazati boste morali svoje znanje.

TEHTNICA

Sami se boste morali potruditi, da boste dosegli želene cilje. Ne pričakujte, da vam drugi urejujejo stvari in ne prepuščajte se dogodkom. Partnerju preseda vaša slaba volja in nedejavnost.

ŠKORPIJON

Popolnoma boste obvladovali svoja čustva, počutili se boste močni, a notranje prazni. Precej impulzivni ste, zato pazite na poškodbe, še posebno glave. Z lahkoto vam bo uspel planiran podvig.

STRELEC

Preveč se boste trudili, da bi uspeli na vseh področjih, zato vam bo nekaj spodletelo. Pomembno je, da se zavzamete za večjo umirjenost. Zmanjkovalo vam bo časa in tudi energije.

KOZOROG

Postavite se na svoje noge na da bi pri tem koga prizadeli. Ne bodite preveč zadržani do ljudi, ki jih imate sicer rad. Vaše vedenje bo zelo spremenljivo, zato tudi kritike ne boste sprejemali.

VODNAR

Več pozornosti morate nameniti zdravju, potrebujete tudi več spanja, kajti v sebi občutite praznino, ki je ne morete napolniti. To vse izhaja iz razočaranja nad nekom.

RIBI

Zelo pomembno za vas je, da znate počakati. Ne dovolite si, da vas mečejo iz tira stvari, katere ne morete spremeniti. Radi boste v družbi, čeprav se še ne boste popolnoma sprostili.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.