Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 3. MAJ 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 3. MAJ 2019

OVEN

Pustite vraževernost ob strani in se resno lotite načrtov za prihodnje dni. Podrobno se morate zazreti v okoliščine in nikar ne spregledati drobnih malenkostih, katere vam lahko kasneje grenijo življenje.

BIK

Včasih so situacije v vašem življenju silno nenavadne, tudi danes bo tako. Uživajte v drobnih malenkostih in si ne dovolite prekiniti toka dogajanj.

DVOJČKA

Končno se bo vaše nemirno stanje umirilo in pred vami bo ponovno čas velikega vzpona. Že v preteklosti ste navezali veliko stikov, kateri vam bodo prišli še kako prav.

RAK

Dan je primeren, da dokončate delo, ki ste ga začeli z velikim optimizmom, obrestovalo se bo. Skušajte si zapomnite svoje sanje, zelo veliko vam lahko povedo.

LEV

Nekdo dela še vedno veliko vročino v vašem življenju, zato mora vaša levja narava vsekakor stopiti v ospredje. Tudi današnji dan bo zelo aktiven, položaj Venere vas bo romantično navdihnil.

DEVICA

Že kar lep čas se vrtite v začaranem krogu, nezadovoljni ste s svojim položajem, nimate poguma stopiti naprej. Eksplozivnost vas lahko tokrat privede v velike težave.

TEHTNICA

Življenje se počasi vrača v ustaljen ritem, na delovnem področju vas čaka kar nekaj izzivov, od preteklih naporov pa je odvisno, kako boste izpeljali nastalo situacijo na finančen področju.

ŠKORPIJON

Imeli boste velik elan in vse, česar se boste lotili, se bo realiziralo v kratkem času. Na finančnem področju bo sicer prišlo do  manjše ovire, vendar je to posledica preteklosti.

STRELEC

Vse boste želeli postoriti v trenutku, zato ne boste imeli večjega uspeha. Potrpežljivost bo tista vrlina, katero sedaj pokličite na pomoč.

Tudi počasi se daleč pride!

KOZOROG

V sebi lahko občutite večje notranje napetosti. Mimogrede lahko zapadete v slabo voljo, mimogrede ponovno postanete srečni. Imejte se bolj v oblasti.

VODNAR

Srečni boste ob misli na prihajajoče dni. Sicer imate vrsto drobnih težav in problemov, kateri se odražajo vedno bolj očitno. Premislite, kako boste reševali težave, ki so povezane s čustvi.

RIBI

Mikavno povabilo boste sprejeli, zato bo vaše oklevanje toliko bolj nerazumljivo. Življenje je polno presenečenj, o tem se boste lahko prepričali.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.