Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 11. MAJ 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 11. MAJ 2019

OVEN

Razpoloženje se vam bo zelo spreminjalo in za okolico boste muhasti. Počutili se boste kot ujetnik razmer, ki ne more ne naprej, ne nazaj. Nihče od vaših bližnjih ni kriv za vaše počutje, to morate vedeti!

BIK

Nikogar ne boste zavajali. Mogoče vam bo sprva to težko narediti, vendar je tako najbolj pošteno.  Povedali boste tisto, kar mislite, da je prav in ne tisto, kar bi drugi radi slišali od vas.

DVOJČKA

Navdih boste našli tam, kjer bi najmanj pričakovali. Bodite odprti za vse, kar se dogaja v vaši okolici. Odgovori bodo prišli sami od sebe, samo prepustiti se morate.

RAK

Morali bi se ukvarjati s svojimi občutki, vendar vas bo mikalo, da bi počeli kaj drugega. Za nekaj časa še lahko vse odložite, predolgo pa tudi ne. Na koncu boste morali dati odgovor, takšen ali drugačen.

LEV

Prihodnost je vedno vprašljiva in nikoli ne moremo točno vedeti kaj bo. Ko se boste sprijaznili s tem, boste lahko začeli živeti veliko manj obremenjeno ter sproščeno.

DEVICA

Skrivnosti vam res ni potrebno držati zase, razen če ste to izrecno obljubili. Končno boste tudi prišli do spoznanja, da je bolje živeti v sedanjosti, kot da se ukvarjate s preteklostjo.

TEHTNICA

Vaše razpoloženje se bo bistveno izboljšalo, čeprav vas lahko občasno še vedno zajame tesnoba. Ker imate veliko izkušenj, veste, da se boste znali pobrati in ponovno zaživeti tako, kot si želite.

ŠKORPIJON

K vam se bo v stiski za pomoč zatekel prijatelj, ki ima težave. Prisluhnite mu, čeprav bi najraje spremenili temo pogovora ali pa počeli kaj bistveno bolj prijetnega. Vzemite si čas zanj.

STRELEC

Zdaj je čas, da se lotite tistega, kar že dolgo odlašate. Vaša strategija za spopad s težavo je že prava. Zdaj morate le še stopiti v akcijo in se držati načrta do zadnje pikice.

KOZOROG

Nekaj boste želeli spreminjati kljub temu, da imate raje vse predvideno. Nek notranji nemir vas bo gnal, da raziščete, kaj si resnično želite.

VODNAR

Če ste živčni, ker morate nekoga prositi za nekaj, kar potrebujete, se umirite. Razmislite o vseh dejstvih in mogoče se vam bo porodila drugačna rešitev, mogoče pomoči sploh ne boste potrebovali.

RIBI

Prav nenavadno vedri boste, čeprav še sami ne boste vedeli, kaj se dogaja. Želeli boste, da vse ostane tako, kot je trenutno, saj vam obdobje, ki ga doživljate, zelo ustreza.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.