Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 13. MAJ 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 13. MAJ 2019

OVEN

Imeli boste preveč opravkov in premalo časa, da bi vse postorili. Izčrpanost pa vodi v neravnovesje. Nekaj morate temeljito spremeniti, da se vam to ne bo maščevalo in da bo bolje.

BIK

Še vedno se premalo gibljete, poskrbite za svoje telo in kondicijo. Na takšen način boste tudi psihično razbremenjeni. S tistim, kar ste že spremenili, nadaljujte, rezultati bodo naravnost odlični.

DVOJČKA

Pustolovščine ne boste obžalovali, nasprotno, poživila vam bo duha in telo. Smeh vedno zbliža ljudi in tudi tokrat bo v prijetno družbi tako. Znali se boste poveseliti, znali se boste sprostiti.

RAK

Resnica o neki stvari pomeni pričetek faze spoznavanja resnic o vas samih. Temeljit razmislek vam bo odprl pot do novega, boljšega. Zakaj ne bi nadgradili obstoječe ?

LEV

Ne ozirajte se na napake drugih in naj vas ne motijo, še manj ovirajo. Dovolj dela imate sami s seboj, zato se dobro organizirajte. Na koncu boste zelo zadovolji.

DEVICA

Odpustite tisto, kar ste pred časom zamerili. Naj vas ne razjedajo negativna čustva, saj s tem škodujete najbolj sebi. Resnic je več in končno ima vsak človek pravico do svojega »prav«.

TEHTNICA

Nič ni boljšega kot spodbuda dobrega prijatelja. Obdržite svoje mnenje in svoj pogled na svet, ker je to del vas in vaše osebnosti. Sebe ne potrebujete spreminjati, ker ste odlični takšni, kakršni ste.

ŠKORPIJON

Zvestoba vam veliko pomeni in je visoko na lestvic moralnih kvalitet v vašem življenju. Prav zaradi tega vas lahko boli nezainteresiran odnos osebe, ki vam veliko pomeni.

STRELEC

Duševno zdravje je najbolj pomembno za fizično počutje. Tega se morate večkrat bolj zavedati. Vsa negativna čustva skušajte sproti odpravljati in ne ostanite nikomur »nič dolžni«.

KOZOROG

Če boste nekomu pomagali, boste na koncu ugotovi, da ste premik in napredek doživeli tudi sami. Občutek plemenitosti tega dejanja vam bo prinesel toplino v prsi.

VODNAR

Modro boste ravnali, če se ne boste pretvarjali. Odkrito povejte svoje mnenje in tvegajte tudi burne reakcije. Bolje je, da razčistite na začetku, kot da sprejemate mučne kompromise.

RIBI

Razdvojeni boste med odgovornostmi in zabavo. Idealno bi seveda bilo, da bi imeli oboje, vendar ste zadnje čase nepotrpežljivi in vam to nikakor ne more uspeti.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.