Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 17. MAJ 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 17. MAJ 2019

OVEN

Občutljivost vas bo stala veliko živcev, saj si ne boste mogli pomagati, da ne bi vzkipeli zaradi vsake malenkosti.  Umirite se, saj boste na koncu vse postorili.

BIK

Čustva, ki ste jih do sedaj zadrževali, bodo izbruhnila na dan. Jasno in glasno jih boste izražali. Če boste pripravljeni sprejeti kak kompromis, bodo prišle tudi vaše želje do izraza.

DVOJČKA

Najbrž se vam bo danes večkrat zazdelo, da so vsi v okolici samovšečni, saj zahtevajo od vas vse mogoče. Preklopili boste na drugo frekvenco in se ne boste dali motiti.

RAK

Načrtovanje vam bo šlo dobro od rok. Uspešno boste dan pripeljali do konca. Naenkrat se sprašujete, zakaj določenim zadevam pripisujemo tako velik pomen. Sila prijeten večer se vam obeta.

LEV

Danes raje ne uprizarjate kakega pretiranega poguma če boste čutili, da nečemu, kar vam nalagajo na ramena, ne bi bili kos. Držite se raje utečenega sloga, tudi ko bo šlo za odločitve v zasebnosti.

DEVICA

Eden vaših užitkov je odkrivanje česa novega. Planeti vas bodo podprli, če se odpravljate na pot. Na čustvenem področju raje ne eksperimentirajte.

TEHTNICA

Potrpežljivost vas vedno nagradi, kar boste kmalu ugotovili, saj se je splačalo zadržati zase neko skrivnost.  Če ste samski, se lahko obeta veliko zanimivih priložnosti.

ŠKORPIJON

Če se odpravljate na pot, pazite na dokumente in denar. Malo vas premetava nežno razpoloženje, na novo osvojite stalnega partnerja, če ga pa še nimate, si dajte duška na spogledljivi način.

STRELEC

Sami veste, da v tem vikendu ne boste več premikali gora. Ko vam bo, da bi kar pobegnili od dela in se prepustili prijetnemu vzdušju, to mirne duše tudi storite.

KOZOROG

Željo, da bi izstopali iz povprečja, pogojujejo kar tri planeti. To lahko storite, vendar ne počnite tega na ukazovalen način. Še posebej danes, ko je zadnji delovni dan v tem tednu.

VODNAR

Vsi se že veselijo vikenda, tudi vi. Manjši zaplet ali nejasna situacija vam ne bo dala miru. Zato ne bo nič čudno, če se boste danes znašli v navzkrižnem ognju mnenj.

RIBI

Nepričakovano srečanje z osebo, ki je že dolgo niste videli, vas bo napolnilo z notranjo radostjo. Kot nalašč za obujanje prijetnih spominov. Srčni partner si bo prizadeval, da vas preseneti.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.