Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 18. MAJ 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 18. MAJ 2019

OVEN

Tokrat ste upravičeni, da vztrajate pri svojem prepričanju, izplačalo se bo. S partnerjem bo prišlo do kratkega stika, tega ne jemljite preveč osebno. V resnici ga bo jezilo nekaj drugega.

BIK

Voda vam že teče v grlo, zato ne odlašajte z načrtovanim. Vaša podrejenost, ki je niste vajeni pri določeni osebi, vas precej ovira. Naredite že končno nekaj konkretnega za sebe.

DVOJČKA

Skušajte biti malce popustljivi, saj vam lahko to odnose z ljudmi zelo oplemeniti. Pred načrtovano potjo boste morali nadoknaditi, kar ste v preteklem obdobju dali na stranski tir.

RAK

Zaradi skrbi v zvezi z denarjem boste imeli občutek, da ste omejeni in onemogočeni na več straneh. Zavestno boste morali biti bolj potrpežljivi, saj boste v zadnjem trenutku vse uredili.

LEV

Zadnji čas je, da si pričnete bolj zaupati. Dvomi, ki se vam oglašajo kar naprej, vas zelo ovirajo pri napredku. Ne skrbite, sposobni ste imeti stvari pod kontrolo. Mislite pozitivno, izplačalo se bo.

DEVICA

Usmerili se boste na domača opravila, kar vam bo nudilo kar nekaj zadovoljstva, čeprav se boste utrudili. Sporočilo, na katerega čakate kar nekaj časa, bo zamujalo, vendar boste vse uredili po občutku.

TEHTNICA

O svojih naložbah boste premišljevali kot že dolgo ne, težko se boste odločili za naprej. Ker gre za večjo stvar poslušajte prijateljev nasvet, ki se bo izkazal za zelo koristnega.

ŠKORPIJON

Kljub temu, da znate biti potrpežljivi, se boste morali tokrat prisiliti, da ne boste preveč izbruhnili. Marsičemu so krive okoliščine, stvari pa se ne dogajajo samo zaradi tega, da bi se vi jezili.

STRELEC

Od obiska, od katerega si veliko nadejate, ne boste uspeli doseči kaj bistvenega. Vedite, da se lahko zanesete samo na lastne moči. Kljub temu, da je to trenutno težja pot, je veliko bolj zanesljiva.

KOZOROG

Pred vami je zelo razgibano obdobje. V goste boste povabili ljudi, s katerimi ste se zadnje čase zaradi okoliščin malce odtujili. Veliko bo novic, veliko zanimivega boste izvedeli.

VODNAR

Preveč ste napeti, poskrbite za sprostitev, najbolje bi bilo s kakšnim malce bolj napornim športom ali rekreacijo. Ne dovolite, da se vsi znašajo nad vami, nastopite bolj energično.

RIBI

Obupani boste nad seboj, saj vam stvari ne grede najbolje od rok. Potolažite se, gre za resnično kratkotrajno obdobje. Saj veste, da ima vse svoj začetek in svoj konec.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.