Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA NEDELJO, 19. MAJ 2019

HOROSKOP ZA NEDELJO, 19. MAJ 2019

OVEN

Zdaj, ko imate eno področje svojega življenja urejeno, se boste pričeli spraševati ali vam to v resnici sploh ustreza. Vajeni ste delovati po svoje, sedaj pa se bo potrebno tudi prilagajati.

BIK

Ne dovolite, da se kdo znaša zaradi kakršnih koli vzrokov nad vami. Preveč ste napeti, zato poskrbite za sprostitev. Nastopite bolj energično, saj to vendar znate.

DVOJČKA

Vaši načrti so zelo velikopotezni. Res je, da jih lahko uresničite, vendar boste morali za njihovo uresničitev delati zelo trdno. In to v času, ko si bodo drugi privoščili počitek. Vendar bo vredno!

RAK

Razlogov za zadovoljstvo ne bo manjkalo, čeprav boste vi menili nekoliko drugače. Poslušajte še druge, veliko koristnega vam lahko povedo.

LEV

Storili bi radi res nekaj nenavadnega in presenetljivega. Idej vam ne bo zmanjkalo in ta dan lahko preživite resnično nekoliko drugače, kot po navadi, samo zamisli morate uresničiti.

DEVICA

Dan bo potekal umirjeno in obeta se kar nekaj različnih stikov z ljudmi iz vaše okolice. Mogoče boste imeli občutek, da razmetavate s časom, vendar je tudi to včasih dobrodošlo.

TEHTNICA

Hoteli boste postoriti še zadnje detajle in želeli boste, da je vse lepo, urejeno in na svojem mestu. Zaradi vaše natančnosti bo končni rezultat odličen, vendar vam preti tudi nekaj stresa.

ŠKORPIJON

Nekdo, ki ste ga pred kratkim spoznali, vam pripravlja presenečenje posebne vrste. Partner se bo potrudil, da razreši zapleteno situacijo, vi pa boste ravnali za spremembo bolj pasivno.

STRELEC

Težavam in napetostim se kar ne boste mogli izogniti, zato vam bo energija odtekala. Ne obremenjujte v tem dnevu drugih ljudi, saj ne bodo imeli pravega posluha za vas.

KOZOROG

Pomembno je, da se držite dogovora in da ne zamujate. S tem bi lahko sprožili pravi revolt, kar pa ni potrebno. Več se boste morali prilagajati drugim, pa bo zavladal mir.

VODNAR

Če boste hoteli na pot, vam bodo priprave vzele kar nekaj časa. To vas ne bo jezilo, prav nasprotno, z veseljem se boste lotili vsega. Nekdo bo še posebej vesel, znali ga boste spraviti v dobro voljo.

RIBI

Pazite v tem času na prehrano, izogibajte se preveč kalorični hrani. Bolje je, da pijete več navadne vode in tako očistite organizem strupov. Poskrbite tudi za prijeto družbo, ki vas bo sprostila.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.