Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 20. MAJ 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 20. MAJ 2019

OVEN

Volja vedno najde pot, zato si ne delajte skrbi, kako boste vse skupaj izpeljali. S pridnostjo in malce večjo potrpežljivostjo rezultati ne bodo izostali. Tudi več denarcev bo žvenketalo v vaši denarnici.

BIK

Mnogo dogodkov se je moralo zvrstiti, da ste se pričeli oblikovati po svoje. Prav zaradi tega ne boste dovolili, da vam sedaj nekdo, ki vam ne pomeni veliko, postavi vse na glavo.

DVOJČKA

Bodite to, kar resnično ste. Le tako se boste najlažje izognili vsem zapletom. V okolici včasih ustvarjate videz drugačnosti, kar je popolnoma tipično za vaše znamenje Dvojčkov.

RAK

Vsak človek išče svojo duhovno pot, tudi vi niste izjema. Veliko boste razmišljali o višjem smislu življenja in bivanja na tem planetu. Pri tem vas bo najbolj zanimalo mesto, ki ga imate sami.

LEV

Kar nosilo vas bo od prekipevajočih čustev in ljubezen bo ponovno igrala glavno vlogo. Seveda boste želeli, da ste v tej igri vi glavni igralec.

DEVICA

Nihali boste med optimizmom in depresijo. Ne upirajte se spremembam, ki so že dolgo časa nujno potrebne. Odleglo vam bo takoj, ko se boste odločili.

TEHTNICA

Od idej in načrtov vas bo kar razganjalo. Skušajte narediti prioritetno in se koncentrirati sočasno samo na en projekt, sicer se boste izgubljali v razpršenosti vsega.

ŠKORPIJON

Ne dovolite lastni kritiki, da vam pobira moči in vas zaustavlja na dobri poti do uspeha. Ne sklepajte po preteklosti kakšna bo prihodnost. Starih napak zagotovo ne boste ponavljali.

STRELEC

Zadnji čas je, da pričnete koristiti energijo, ki vam ostaja neporabljena ali pa z njo razmetavate tja v en dan. Koncentrirajte se na tisto, kar želite doseči. To vam bo dalo novo motivacijo.

KOZOROG

Hrepeneli boste po osebi, ki ni več prisotna v vašem življenju. Razmislite kaj bi takšen izlet daleč nazaj v čas sploh pomenil za vas, kajti čas je medtem naredil svoje.

VODNAR

Hrepeneli boste po tistem, kar je nedosegljivo. Pri tem boste trdno verjeli, da lahko strete okove, ki vas omejujejo. Bolje je, da sprejmete dejstva in realno stanje, v katerem se nahajate.

RIBI

Želeli si boste topline in nežnih objemov, vendar samo z določeno osebo. Nikar ne bodite preveč izbirčni, saj življenje teče dalje. Ne izpuščajte vseh priložnosti nehvaležno iz rok.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.