Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 24. MAJ 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 24. MAJ 2019

OVEN

Iz vas žari prav posebna privlačnost, zato imate odprta vrata do vsakega srca. Pozitivna energija bo dala odlične rezultate tudi na delovnem področju.

BIK

Nekdo bo ljubosumen na vašo srečo, vendar ne boste dovolili, da bi vam kaj prišlo do živega. Razmišljali boste o marsičem, ampak sedaj je pravi čas, da stopite tudi v konkretno akcijo.

DVOJČKA

Počasi boste pričeli ugotavljati, da se da lepo živeti tudi brez nenehnih obveznosti. Ampak to morate dokazati predvsem tistim, ki so vam najbližje.

RAK

Kljub temu, da denar ne priteka kot bi želeli, v vaši denarnici ne bo ravno suša. Ne dovolite, da vam zmanjka domišljije, kadar je potrebno spregovoriti o svojih čustvih.

LEV

Na delovnem področju boste naleteli na neko težavo, za katero niste krivi sami. Ne obremenjujte se s tem, kako bi kaj spremenili, saj to ni v vaši moči.

DEVICA

Nič poslovnih premorov ne bo. Obremenjeni boste, čeprav si tega sami ne boste želeli. Vonj po počitnicah bo napetost le stopnjeval. Vse vam bo uspelo urediti, četudi zadnji čas.

TEHTNICA

Čutili boste potrebo po analizi na čustveni ravni, vse vas bo sililo v temeljit razmislek. Okoliščine vas bodo le spodbujale, da ločite zrno od plevela.

ŠKORPIJON

Dogodki na delovnem mestu bodo potekali ugodno, zato boste iz pasivnosti stopili v ospredje. Delovno ozračje bo resno, tudi ostali bodo delovali odgovorno.

STRELEC

Bolj kot boste zaupali vase in se podali v pošten razmislek o stanju svojega čustvenega sveta, prej boste razjasnili situacijo, v kateri se nahajate.

KOZOROG

Priznanje resnice je že pol poti do želenega cilja. Naj vas ne skrbi, če boste ugotovili, da ste nezadovoljni z okoliščinami. Veliko rezerv še imate.

VODNAR

Skušali se boste prilagoditi, kar bo gotovo dobro in koristno. Ukvarjali se boste z delci, ki vam bodo dali sliko celote. Lahko pridete do pomembnega spoznanja.

RIBI

Ne pričakujte, da bo vse potekalo po vaših pričakovanjih, saj se bodo okoliščine spreminjale. To vas bo spodbujalo k bolj poglobljenem razmišljanju o tem, kaj je prav in kaj ne.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.