Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 25. MAJ 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 25. MAJ 2019

OVEN

Nikar se ne ozirajte na okolico in na njene pripombe, ko gre za vašo srečo. Ljubezen je v zraku, zato izkoristite svojo intuicijo na pravilen način. Ne zapirajte si vrat pred njo.

BIK

Venera v vašem znamenju lahko olajša in olepša marsikatero situacijo. Vaš zunanji videz bo zaradi tega veliko boljši in se vam zanj ne bo potrebno posebej potruditi. Lepo, mar ne ?

DVOJČKA

Čaka vas prijetno presenečenje, zaradi katerega se boste še dolgo počutili fantastično. Ne dovolite, da vam zmanjka domišljije, kadar je potrebno spregovoriti o čustvih.

RAK

Čeprav dela vaš nasmeh čudeže, se še vedno ne zavedate njegove celotne moči. Uporabite ga kot orožje, da podmažete stvari, ki malce škripajo. Presenečeni boste nad uspehom.

LEV

Samo razmišljanje o lepih stvareh ni dovolj. Potrebno bo narediti tudi kaj konkretnega. Zares ni razloga, da se počutite krive, ker ste dobili nekaj, kar si resnično želite in zaslužite.

DEVICA

Vaši načrti bodo velikopotezni. Imeli boste svojo vizijo dogodkov v prihodnosti in nič vas ne bo ustavilo. Tudi pripombe partnerja, da vse skupaj presega vaš skupni proračun.

TEHTNICA

Morda ne boste našli točno tega, kar si želite, vendar ostanite odprti za nove priložnosti. Čeprav bodo razmere doma stabilnejše, se boste bolj prijetno počutili drugje.

ŠKORPIJON

Nikar se ne jezite zaradi vsake malenkosti in nikar v vseh in vsem, kar vam prekriža pot, ne iščite samo napak. Raje se lotite vzrokov vsega, kar vam ni všeč, to je bolj pravo.

STRELEC

Pazite se neiskrenih ljudi in prevar, saj vas bodo skušali prelisičiti ali prepričati  v svoj prav. Pri tem bodo gledali samo na svoj interes in dobiček. Previdno, torej!

KOZOROG

Kje so meje, ko se je potrebno žrtvovati za višje cilje, že veste. Ne pustite se torej zapeljati na stara pota in delati za druge, nase pa pozabiti.

VODNAR

Neko romantično srečanje se lahko izkaže za zadetek v polno. Kar še nekaj časa boste uživali v tihi sreči, ki jo ne boste mogli deliti z nikomer.

RIBI

Uživajte v družabnem življenju, saj se vam tako lepe priložnosti ne ponujajo prav vsak dan. Prihodnje dni boste preživeli kot na oblakih, spust na tla pa naj bo čim bolj mehak.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.