Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 31. MAJ 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 31. MAJ 2019

OVEN

Na finančno injekcijo bo potrebno še nekoliko počakati. Zato se brzdajte pri uresničitvi svojih želja. Nekaj boste morali celo črtati iz svojega seznama, nekaj pa bo prišlo na vrsto kasneje.

BIK

Na svoj dom boste zelo ponosni in družinsko življenje bo dobivalo iz dneva v dan večjo vlogo. Predstavljalo bo osrednje področje v sedanjosti.

DVOJČKA

Mikali vas bodo nakupi in druženje s podobno mislečimi ljudmi. No, nekaj pa si res lahko privoščite, ni pa potrebno, da izropate trgovine. Svojim željam boste zadostili in tako pregnali notranji nemir.

RAK

Sodelovanje bo najpomembnejše, saj se je delovna energija nakopičila in jo morate ustvarjalno porabiti. Na čustvenem področju boste nežni, čutni in romantični. Tega bo najbolj vesel partner.

LEV

Delo iz preteklosti se bo obrestovalo, čeprav morebiti sedaj občutite drugačne ambicije. Tudi te boste lahko pričeli uresničevati. Točno boste vedeli kdaj je pravi trenutek za naslednjo stopnjo višje.

DEVICA

Tudi vi kdaj potrebujete počitek. Vzemite si ga in brez slabe vesti, poklepetajte s prijatelji, se odpravite na sprehod ali v kino. Ne razmišljajte preveč, saj ne morete trenutno ničesar pospešiti.

TEHTNICA

Koristila bi vam večja sprememba, dejanska ali celo stilska. Odlično se boste počutili, če boste eksperimentirali in kaj spremenili. Občudujočim pogledom, ki se ustavljajo na vas, pa kar verjemite.

ŠKORPIJON

Analizirali boste vse do potankosti. Nekatere stvari bodo imele svoj smisel, druge ne. Nima smisla, da ste tako oster kritik, saj na tak način lahko grenite življenje sebi in drugim.

STRELEC

Privlačili vas bodo svoboda in svobodno mišljenje. V tem obdobju boste zelo aktivni in veliko dajali drugim, kar se vam bo vračalo, tudi vi boste veliko dobili nazaj.

KOZOROG

Tokrat vaši pozornosti res ne bo nič ušlo. Vse si boste uredili tako, da vam bo ostal še čas za kaj drugega, ne samo obveznosti. Tudi izkoristiti ga boste znali zelo primerno.

VODNAR

Čeprav boste čutili drugačne ambicije, boste postavljali sebe na prvo mesto. Mogoče vam kdo očita egoizem, vendar vas to ne bo preveč prizadelo. Tokrat boste točno vedeli kaj želite.

RIBI

Iskali boste sodelovanje in pomoč ter oboje našli. Ugotavljali boste, da resnično drži reklo, da je v slogi moč. Mogoče boste na trenutke malce popustili, vendar boste kljub vsemu vse pripeljali do srečnega konca.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.