Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 1. JUNIJ 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 1. JUNIJ 2019

OVEN

Ne vztrajajte pretirano pri svoji odločitvi, da si ne nakopljete negativno kritiko. Kar počnete postaja rutina in vas utruja, zato poskrbite za dobrodošle spremembe.

BIK

Napetosti v družinskem okolju se bodo unesle, kar vam bo prineslo pravo olajšanje. Sproščeni in neobremenjeni lahko preživite zelo prijetne trenutke. Čutili boste nov val energije.

DVOJČKA

Dolgočasno ne bo. Znali boste kombinirati prijetno s koristnim in čas  izkoristiti v polni meri. Obetajo se vam številne novosti, tudi nova poznanstva, odlično se boste imeli.

RAK

Razlogov za zadovoljstvo na čustvenem področju ne bo manjkalo. Odnosi s partnerjem bodo bistveno boljši, kar vas bo veselilo. Vaš optimizem bo kar nalezljiv tudi za okolico.

LEV

Poskrbite za počitek, napori preteklih mesecev se vam lahko maščujejo celo pri zdravju. Ne dvomite v svoje bližnje, nobene prave osnove nimate za takšno razmišljanje.

DEVICA

Zaradi trmoglavosti se lahko celo spustite v prepir. Dovolite, da zmaga treznost, ne vztrajajte pri svojem. Čas je odličen za to, da popravite kaj zamujenega ali naredite kaj pred rokom.

TEHTNICA

Kljub temu, da boste trdno delali, ne boste popolnoma zadovoljni. Nadaljujte s tem tempom, kajti uspeh ne more priti preko noči. Dovolite si tudi kakšno manjše razkošje.

ŠKORPIJON

Pred vami je izredno zanimivo obdobje, ugotavljali boste, da gre pravzaprav za nov začetek. Mogoče to ne bo vidno sprva, ampak veliko kasneje. Nek čas bo postal dokončno preteklost.

STRELEC

Ljudje se bodo v vaši družbi počutili odlično, zato vam družbe ne bo manjkalo. Kljub temu vas ne bo mikalo, da bi se samo pogovarjali. Hoteli boste urediti neko konkretno zadevo.

KOZOROG

Ne upirajte se spremembam, ki so nujno potrebne. V svoji notranjosti boste čutili, da vam je dosegljivo veliko več. Bojazni, da ne bi bili uspešni, ni potrebno nasedati.

VODNAR

Potrudite se, da boste izžarevali toplino in čustvenost ter se prepustite toku dogodkov. Čustva sproščajte enakomerno, da zaradi zadrževanja ne izbruhnejo silovito.

RIBI

Ste malce bolj kritični kot po navadi in svojim sposobnostim ne zaupate preveč. Pokličite na pomoč intuicijo, ki vam ves čas prigovarja, da je vse pod kontrolo.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO. ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.