Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA NEDELJO, 2. JUNIJ 2019

HOROSKOP ZA NEDELJO, 2. JUNIJ 2019

OVEN

Na dan bodo prišle vaše najlepše značajske lastnosti. Ljubezen sama pa vam lahko pričara kar najlepše trenutke. Izžarevali boste posebno privlačnost, na katero se bo nasprotni spol kar lepil.

BIK

Čutili boste povečano potrebo po gibanju, zato se potrudite čim več časa preživeti na prostem. Vnela se bo tudi vaša strastna plat narave, zato bo v ljubezni čudovito.

DVOJČKA

Priznanje vam včasih pomeni več kot vse ostalo. Zelo pomembno je, da svojo kreativno energijo vlagate v področja, ki so vam zanimiva. Tako ste na odlični poti do zmagovalca.

RAK

Večkrat se je v zadnjem času tehtnica uspeha že prevesila v vašo korist in tako bo ostajalo večino časa tudi v prihodnje. Če boste le znali vztrajati, si boste pošteno priborili dober položaj.

LEV

Zdaj ni čas za ovinkarjenje in sklepanje kompromisov, ampak za odkrite besede. Povejte končno, kaj vas bremeni in kaj vam leži na duši. Bodite pri tem kar se da obzirni in taktni.

DEVICA

Za dežjem vedno posije sonce in tudi tokrat bo tako. Še preveč vas bodo razvajali, ne premalo, kot se to mogoče bojite. Po mili volji se boste lahko prepustili romantiki in uživanju.

TEHTNICA

V nekaterih trenutkih znate biti prehitri, zato umirite svojega duha. Vse bo prišlo lepo na vrsto kljub temu, da boste imeli občutek, da ste čisto na koncu čakalne vrste.

ŠKORPIJON

Ogromno časa boste morali nameniti drugim in njihovim interesom. Imeli boste občutek, da ste onemogočeni in postavljeni pred zid. Takšna vloga vam nikoli in ustrezala in se ne boste strinjali z njo.

STRELEC

Nekdo vas bo obiskal nenajavljen in to vam bo pokvarilo načrte. Svojo nejevoljo utegnete pokazati precej očitno, kar pa vam lahko zelo zamerijo. Ne obremenjujte se v tolikšni meri.

KOZOROG

Če se že dolgo obotavljate povedati tisto, kar vam leži na duši, lahko to storite danes. Vendar se na pogovor pošteno pripravite. Mimogrede lahko dobite nazaj pravi bumerang.

VODNAR

Mikalo vas bo preživeti dan drugače, na izviren način. Želje in možnosti so seveda različne, vendar lahko kljub temu najdete recept, ki bo zanimiv za vse.

RIBI

Ponudba, ki jo boste dobili, bo vsekakor zanimiva, čeprav bodo pogoji kar hudi. Kljub temu boste pripravljeni sprejeti izziv. Če ne zaradi drugega, zaradi spremembe, ki vam jo prinaša.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO. ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.