Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 3. JUNIJ 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 3. JUNIJ 2019

OVEN

Mogoče boste naleteli na kakšno oviro, vendar vam ne bo povzročila bistvene škode, če se boste le odločili uporabiti diplomacijo. Za morebitna pričkanja bo krivo vaše spremenljivo razpoloženje.

BIK

Za telesne in psihične moči se vam resnično ni treba bati. Za privlačen videz, obarvan z erotiko, bo poskrbljeno. Mogoče boste tokrat vi tisti, ki boste dovolili, da vas drugi osvajajo.

DVOJČKA

Čutili boste, da vam v žilah plapola živahnejša kri in vaš temperament bo prišel do polnega izraza. Željni boste dogajanj, srečanj, komunikacije. Vse želeno lahko dobite, nobene ovire nimate na poti.

RAK

Naj vam ne bo žal, da so okoliščine tako zavrtele kolesje, saj je vsaka stvar za nekaj dobra. Mogoče trenutno ne boste razumeli poante, vendar nič hudega. Kasneje se bo vse izjasnilo.

LEV

Pustite danes svoje težave pri miru in se posvetite bolj prijetnim platem življenja. Sproščeni boste lažje kos obveznostim, ki vas bodo tako ali tako počakale.

DEVICA

Skrbno pretehtajte preden boste rekli zadnjo besedo, kasneje bo težko kaj popravljati. Precej kritično boste razpoloženi do ljubljene osebe, zato besede odmerjajte previdno.

TEHTNICA

Zelo ugodno obdobje za preurejanje bivalnih razmer in okolice. Vsega se boste lotili v svojem prepoznavnem stilu – z veliko ljubezni, okusa in v prijetnih barvah. Čudovito.

ŠKORPIJON

Kar zadeva ljubezen se v naslednjih dneh ne bo kaj bistveno spremenilo. Vprašati se morate, kaj sploh storiti, da bi prišlo do sprememb, ki si jih globoko v sebi želite.

STRELEC

Najbrž vam ne gre čisto po načrtih. Pač pride čas, ko je treba malo stisniti zobe in pozitivno razmišljati o tem, kaj bi želeli, da se zgodi. Ste na točki, ko se obrača na bolje.

KOZOROG

Melanholično in malodušno razpoloženje, ki vam gre že močno na živce, se umika v ozadje. V ospredje stopajo večja odprtost do drugih, neposrednost in vaša zgovornost.

VODNAR

Ne pustite, da bi vam kdo mešal ljubezenske štrene. Že tako je vse skupaj precej zapleteno. Morali si boste poenostaviti medsebojne odnose, ki zahtevajo pošten in odkrit dialog.

RIBI

Nemogoče vas bo nagovoriti v vam škodljive kompromise. Z vztrajnostjo in nepopustljivostjo boste znali braniti svoje stališče. Pazite, da na vrhu ne boste ostali na koncu sami.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO. ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.