Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 7. JUNIJ 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 7. JUNIJ 2019

OVEN

Več se boste morali ukvarjati s člani ožjega sorodstva. Vzemite vse skupaj kot nujen proces prilagajanja drugim in ne razmišljajte samo o lastnih potrebah. Potrebno bo gledati na širše interese.

BIK

Nekdo vas bo presenetil z dokazi svoje naklonjenosti. Prav nič vam ne bo neprijetno, nasprotno sproščeni in zadovoljni boste. Lepa energija vas spremlja tudi v prihodnjih dneh.

DVOJČKA

Beseda bo vaše glavno orožje in pri komunikaciji ne boste imeli konkurence. Izkoristite čas, ki prihaja, da dogovorite vse, kar je v vaši nameni. Uspeh vam ne more uiti v nobenem primeru.

RAK

Vaši občutki bodo vaši najboljši svetovalci. Pravilo pa je, tako kot vedno, da jih ne smete zamenjevati z domišljijo. Veliko vam lahko v tem času povedo tudi sanje.

LEV

Energije vam ne bo zmanjkovalo, zato boste delali za dva. Vaša odgovornost bo povečana, pripravljeni pa boste še za dodatno angažiranje.

DEVICA

Delovali boste na več frontah istočasno, kar bo zanimivo, pestro in adrenalinsko. Nobena malenkost ne bo ušla vaši pozornosti, saj boste neverjetno dobro informirani o vseh dogajanjih.

TEHTNICA

Tokrat boste v nekom prepoznali kvalitete, ki vam bodo ugajale. Iz tega zna še kaj nastati! Dolgo ne boste zdržali na miru, čaka vas več krajših poti.

ŠKORPIJON

Soočili se boste z zadevo, ki ste jo že dolgo časa dajali na stran. Tokrat se vam ne bo prav nič težko odločati. Ko bo storjen prvi korak, bo zadeva lepo stekla naprej.

STRELEC

Težko boste dali tisto, kar drugi pričakujejo od vas. Kljub temu vas to ne bo spravljalo v zadrego. O nekaterih stvareh boste pripravljeni govoriti zelo direktno.

KOZOROG

Vaša nadaljnja življenjska perspektiva je trenutno več kot odlična. To vam bo dalo dodatne energije, volje in veselja. Čaka vas odličen vikend, v katerem se bo veliko dogajalo.

VODNAR

Morebitne zdravstvene težave so lahko samo prehodnega značaja. V kolikor se bo slabše počutje nadaljevalo, pa ne bo odveč, če se odločite za obisk zdravnika.

RIBI

Ne boste se obremenjevali s tem, kako vas vidijo in ocenjujejo drugi ljudje. Vaša samozavest ne bo ravno najvišja, vendar to ne bo videti.

Odlično boste znali odigrati določeno vlogo.

ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO. ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.