Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 8. JUNIJ 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 8. JUNIJ 2019

OVEN

Obveznosti vas bodo preganjale. Če boste hoteli kaj pospešiti in narediti na hitro, to ne bo mogoče. Pripravite se na to, da vsaka stvar zahteva svoj čas in tudi na zamude.

BIK

V kratkem se vam obeta preživeti nekaj dni popolnoma drugače, mogoče tudi stran od vsega. Zaradi tega se potrpežljivo lotite dela in se ne ozirajte na druge. Preveč energije bi vam vzeli.

DVOJČKA

Glede novosti pri delu ne bo potrebno posebno prilagajanje. Enostavno boste sprejeli vse kar bo novega, brez nepotrebnega dramatiziranja, kar je tudi najbolj prav.

RAK

Veliko energije boste imeli, vendar morate točno razčistiti z večnim vprašanjem, kaj sploh želite. Dovolite si nekaj drznosti, saj se bo obrestovalo. Sprejmite povabilo v družbo.

LEV

Potrpljenje je ključna beseda, ki so jo boste morali v prihodnjih dneh velikokrat ponoviti. Delajte po svojih najboljših močeh in ne zapravljajte dragocenega časa za karkoli drugo.

DEVICA

Ponudba, ki ste jo dobili in je bila videti odlična, se bo izkazala za vprašljivo. Ponovno boste morali pričeti znova in preučiti tudi druge možnosti. Vse informacije preverite dvakrat !

TEHTNICA

Vsak začetek je na svoj način težak. Vendar  tokrat ni potrebno skrbeti za končni rezultat. Vsa potrebna znanja imate že iz preteklosti, izkušnje in modrost pa boste še pridobivali v prihodnje.

ŠKORPIJON

Tokrat lahko pričakujete tudi nemogoče. Bodite odprti za vse možnosti, da vas okoliščine ne presenetijo. Končno boste ob zaključku dneva celo zadovoljni.

STRELEC

S hitenjem ne boste tokrat prišli prav nič hitreje do cilja. Pričakujte zamude in zaplete in planirajte še rezervno varianto. V nasprotnem primeru boste psihično in fizično preveč izčrpani.

KOZOROG

Odločiti se bo potrebno kaj sploh želite. Tam kjer ne morete uspeti, se velja umakniti! Pazite, da vam kakšna lepa priložnost ne odplava po vodi zaradi obotavljanja.

VODNAR

Ne ozirajte se na okolico, osredotočite se nase. Tako bo najbolje. Ponovno vam preti stres, ki vas že nekaj časa spravlja močno ob živce. Vedite, da je vsega enkrat konec, tudi vi boste lažje zadihali.

RIBI

Racionalno razporejajte svoj čas, sicer vam ga bo zmanjkalo za tisto najpomembnejše. Določiti bo potrebno prioritete, kaj je trenutno obrobno in lahko počaka.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.