Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA NEDELJO, 9. JUNIJ 2019

HOROSKOP ZA NEDELJO, 9. JUNIJ 2019

OVEN

Če boste občutili, da sami sebi ne sledite več, si poskušajte v mislih predstavljati, kaj bi sploh radi doživeli. Lahko se vam zgodi, da malce zgrešite smer, vendar nič hudega.

BIK

Končno vam bo steklo tako, kot ste si že dolgo želeli, pa ste zaradi nestrpnosti že nekajkrat skoraj odnehali. Ko si boste dopovedali, da za vsakim dnevom pride nov, boste veliko bolj sproščeni.

DVOJČKA

V vaši družbi bo pestreje kot po navadi. Bodite previdni, da se ne bodo niti, ki se pletejo okoli vas, zavozlale. Pri spogledovanju pazite na to, kateri par oči se ujame z vašimi.

RAK

Navzkrižje interesov lahko pripelje do slabe volje. Če bi radi uveljavili svoje zamisli, ki bi zahtevale veliko truda in sodelovanja drugih ljudi, bodite zmerni.

LEV

Naučili se boste prepoznavati nove vrednote, zato se odpira veliko bolj stabilno in mirno obdobje. Več energije boste pričeli usmerjati v družinske odnose.

DEVICA

Čas je, da se posvetite sebi in umaknete od vsega, kar vam pretirano črpa energijo. Odtrgajte si košček časa čisto zase in se potopite v tišino znotraj sebe. Odkrili boste svojo oazo miru.

TEHTNICA

Postopno si boste privoščili lažji delovni ritem. Večino časa boste preživeli doma, kar pa ne pomeni nič slabega, prav obratno, znali boste tudi lenariti in se razvajati.

ŠKORPIJON

Bega vas množica novih idej, od tega, kako bi si uredili življenje doma, do tega, kakšne spremembe bi želeli na področju kariere. Nikogar ni potrebno prepričevati o vaših sposobnostih.

STRELEC

Telesno se čim manj naprezajte, ker vam drugače lahko prekriža načrte slabša telesna forma. Pazite nase, ker ste trenutno občutljivejši kot običajno.

KOZOROG

Marsikateri neprijetnosti se lahko izognete, če boste previdnejši. Z naglico si lahko naredite škodo, zato pustite, da se stvari uredijo same. To ne pomeni, da ste premalo zainteresirani za vse, kar se dogaja.

VODNAR

Nekaj vam bo manjkalo, pa še sami ne boste vedeli kaj. To je sicer že znano počutje, zato pobrskajte po svoji notranjosti in ugotovili boste, da vas bi poživilo nekaj razburljivega.

RIBI

Malodušje in prekrižane roke sta vsekakor najboljše jamstvo, da se še dolgo ne boste premaknili iz sence. Razmišljajte pozitivno kaj lahko spremenite oz. s čim se lahko zamotite.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.