Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN

Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli v izobilju tudi v prihodnje. Ni bojazni, da vam ne bi uspevalo kar boste želeli.

BIK

Razdvojenost med zasebnim življenjem in zahtevami, ki jih pred vas postavlja kariera, boste uspešno razrešili s prevzemanjem novih obveznosti. Vse kaže, da boste pri tem uspešni.

DVOJČKA

To obdobje prinaša nove izzive in nepričakovane spremembe. Stalno boste v gibanju, notranje boste zelo nemirni. Vaša slaba točka je lahko nepremišljeno ravnanje z energijo in nepomembnimi stvarmi.

RAK

V vse, kar boste počeli, boste znali vnesti primerno dozo idealizma, domišljije in želje po uspehu. Počutili se boste dobro in okolico boste znali razvedriti s svojo dobro voljo.

LEV

Vaša previdnost bo povečana. Izredno pozorni boste na vse, kar vas bi lahko oviralo pri uresničevanju ciljev. Še posebej bodo poudarjeni medsebojni odnosi. Ne boste dovolili, da bi jih kaj ogrozilo.

DEVICA

Težko boste ohranili svojo zasebnost, saj boste živeli v nekem smislu zelo javno življenje. Vsi se bodo zelo zanimali za vas, vprašanja bodo kar deževala in postajala vedno bolj nadležna.

TEHTNICA

Občutili boste prepreko, preko katere se boste težko prebili, saj boste morali nekaterim povedati resnico v oči. Tokrat drugače ne bo šlo. Vsa diplomacija bi dosegla prav obratni učinek od želenega.

ŠKORPIJON

Veliko se boste gibali v družbi, deležni boste tudi različnih povabil. Krog vaših prijateljev in znancev se bo širil. Uživali boste tudi v nedolžnem koketiranju, ki lahko pripelje tudi do česa več.

STRELEC

Družinske in prijateljske vezi bodo v središču vaše pozornosti. Čutili boste, da so nekatere spremembe nujne. Na vas je, da iz njih potegnete tisto najboljše tudi zase.

KOZOROG

Čaka vas precej nemirno obdobje, polno nepričakovanih obratov. Vleklo vas bo, da bi nekam odpotovali in si privoščili vsaj krajši dopust. To bo v tem času težko izvedljivo.

VODNAR

Delovali boste izredno zapeljivo in želja po tem, da uresničite najbolj skrite ljubezenske želje, bo iz dneva v dan močnejša. Delujte pri tem bolj organizirano, kajti uspeh se vam nasmiha.

RIBI

V nič ne boste več sigurni, postajali boste tudi nervozni in nestrpni. Skušajte plaz teh neugodnih vibracij zajeziti in se ne dovolite, da vas vse spravi iz tira. Poskrbite za sprostitev in umiritev.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA NEDELJO, 9. JUNIJ 2019

OVEN Če boste občutili, da sami sebi ne sledite več, si poskušajte v mislih predstavljati, …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.