Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 14. JUNIJ 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 14. JUNIJ 2019

OVEN

Delujte zmerno in preudarno. Na denarnem področju vam sijejo lepe zvezde, zato morate izkoristiti vse možnosti. Kar imate v planu je zelo dobro, pazite le, da ne boste delovali v tujo škodo.

BIK

Imeli boste občutek, da so se vsi zarotili proti vam, kar vsekakor ni res. Desetkrat morate premisliti preden karkoli rečete. Da boste dosegli cilj, morate v vse vlagati bistveno več energije.

DVOJČKA

Opazili boste, da se lahko marsikatera težava reši sama od sebe, le pravilen odnos morate imeti. Iz preteklih grenkih izkušenj se lahko marsikaj naučite.

RAK

Ne smete si dovoliti, da vas imajo drugi v oblasti. Partner bo želel od vas na vsak način pojasnilo. Pomislite, če je res, da ste mu že vse stokrat povedali. Nekaj ste pa le zamolčali!

LEV

Nič še ni zamujenega, vzemite se v roke in glejte z optimizmom v prihodnost. V družbi ne smete preveč godrnjati in se pritoževati, saj se vas lahko pričnejo prijatelji izogibati. Tudi oni imajo svoje lastne težave.

DEVICA

Priznajte si končno svoja čustva in ne bežite neprestano pred resnico. Tako vam bo bistveno lažje. Skoncentrirajte se na dejstva in na svoj cilj ter si naredi načrt, kako boste delovali.

TEHTNICA

Čas večjih sprememb, ki je pri vas prisoten že nekaj časa, se nadaljuje tudi v prihodnje. Včasih boste presenečeni še sami nad seboj. Najbolj je v tem času potrebna treznost, zato naj vas vodi zdrav razum.

ŠKORPIJON

Zberite in aktivirajte vse svoje možne potenciale. Vsega, kar ste si zamislili, res ne boste mogli narediti sočasno, postopno in s selekcijo pa bo bistveno lažje.

STRELEC

Nihali boste med optimizmom in depresivnim stanjem, vendar bo zmagala tista pozitivna plat. Ne upirajte se tistemu, kar morate storiti. Takoj ko se boste odločili, boste občutili tudi olajšanje.

KOZOROG

Naj bo vaša koncentracija usmerjena samo na eno področje. V nasprotnem primeru vam grozi, da boste vse naredili samo na pol in izgubljali živce, ker vse ostaja nedokončano.

VODNAR

Zapleteni odnosi se bodo še stopnjevali, čas je, da na tem področju vzpostavite več reda in discipline. Nujno je, da poskrbite tudi za sprostitev.

RIBI

Svoj odnos s partnerjem boste morali razumsko ovrednotiti. Dobro se morate zavedati, da vas lahko zaletavost drago stane. Samo z očitki in kritiko ne boste prišli nikamor.

HOROSKOP JE ZA VAS NAPISALA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA NEDELJO, 9. JUNIJ 2019

OVEN Če boste občutili, da sami sebi ne sledite več, si poskušajte v mislih predstavljati, …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.