Domov / Izjava zasebnosti

Izjava zasebnosti

www.zelenival.com Politika zasebnosti

 

 

Ta pravilnik o zasebnosti je bil sestavljen tako, da bolje služi tistim, ki se ukvarjajo z uporabo svojih osebnih podatkov (PII) v spletu. PII, kot je opisano v EVROPSKI zakonodaji o varstvu zasebnosti in varnosti podatkov, je informacija, ki se lahko uporablja samostojno ali z drugimi informacijami za identifikacijo, kontaktiranje ali iskanje posamezne osebe ali za identifikacijo posameznika v kontekstu. Prosimo, natančno preberite našo politiko o zasebnosti, da boste lahko jasno razumeli, kako zbiramo, uporabljamo, zaščitimo ali drugače obdelujemo vaše Osebne podatke v skladu z našo spletno stranjo.

 

Katere osebne podatke zbiramo od ljudi, ki obiščejo naš spletni dnevnik, spletno mesto ali aplikacijo?

Ko se naročate na novice ali se registrirate na naši spletni strani, se lahko od vas zahteva, da vnesete svoje ime, e-poštni naslov ali druge podatke, ki vam bodo pomagali pri vaših izkušnjah.

Kdaj zbiramo podatke?

Ko se prijavite na našo spletno stran, se prijavite na glasilo, odgovorite na anketo, izpolnite obrazec, odprite podporno vozovnico ali vnesite podatke na naši spletni strani.

Kako uporabljamo vase podatke?

Podatke, ki jih zberemo od vas, lahko uporabimo, ko se registrirate, izvedete nakup, prijavite na naše glasilo, odgovorite na anketo ali tržno komuniciranje, brskate po spletnem mestu ali uporabite nekatere druge funkcije spletnega mesta na naslednje načine:       • Izboljšati našo spletno stran, da bi vam bolje služili.      • Voditi tekmovanje, promocijo, anketo ali drugo funkcijo mesta.      • Pošiljanje periodičnih e-poštnih sporočil o vašem naročilu ali drugih izdelkih in storitvah.

Kako zaščitimo vase podtke?

Ne uporabljajte ranljivosti skeniranja in / ali skeniranja do standardov PCI. Nudimo samo članke in informacije. Nikoli ne prosimo za številke kreditnih kartic. Uporabljamo redno skeniranje z malware-om. Vaši osebni podatki so shranjeni za zavarovana omrežja in so dostopni le omejeno število oseb, ki imajo posebne pravice dostopa do takšnih sistemov, in morajo te podatke hraniti zaupno. Poleg tega so vsi občutljivi / kreditni podatki, ki jih dobite, šifrirani prek tehnologije Secure Socket Layer (SSL). Kadar uporabnik vnese, predloži ali dostopa do svojih informacij, izvajamo različne varnostne ukrepe, da ohranimo varnost vaših osebnih podatkov. Za vaše udobje lahko podatke o kreditni kartici hranimo dlje kot 30 dni, da bi pospešili prihodnja naročila in avtomatizirali postopek zaračunavanja.

 

Ali uporabljamo “piškotke”?

Ja.

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletno mesto ali ponudnik storitev prenese na trdi disk vašega računalnika prek spletnega brskalnika (če to dopuščate), ki sistemom spletnega ali ponudnika storitev omogoča prepoznavanje brskalnika in zajemanje ter zapomni določene podatke. Na primer, mi uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo zapomniti in obdelati elemente v nakupovalnem vozičku. Uporabljajo se tudi za pomoč pri razumevanju vaših nastavitev glede na prejšnjo ali trenutno dejavnost na spletnem mestu, kar vam omogoča, da vam zagotovimo izboljšane storitve. Uporabljamo tudi piškotke, ki nam pomagajo sestaviti skupne podatke o prometu spletnega mesta in interakciji na spletnem mestu, tako da bomo v prihodnosti lahko ponudili boljše izkušnje in orodja na spletnem mestu.

Piškotke uporabljamo za:

 

  • Razumevanje in shranjevanje uporabnikovih nastavitev za prihodnje obiske.
  • Spremljajte oglase.
  • sestavite skupne podatke o prometu spletnega mesta in interakcij na spletnem mestu, da bi v prihodnosti ponudili boljše izkušnje na spletnem mestu in orodja. Uporabljamo lahko tudi zaupne storitve tretjih oseb, ki te podatke prenašajo v našem imenu.

 

Lahko se odločite, da vas bo računalnik opozoril ob vsakem pošiljanju piškotka ali pa se lahko odločite za izklop vseh piškotkov. To naredite s pomočjo nastavitev brskalnika. Ker je brskalnik malo drugačen, poglejte v meni za pomoč brskalnika, če želite izvedeti pravilen način spreminjanja piškotkov. Če izklopite piškotke, to ne bo vplivalo na uporabniško izkušnjo.

 

Piškotek je datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije in sami po sebi niso škodljivi. Ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode.

Uporabljajo se za različne namene, za seje, za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin, za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij,…

Spletno mesto uporablja naslednje piškote:

Obvezni piškotki

Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka Upravljalec
session_id Sejni piškotek Do konca seje neoserv.si
cookie_permission Piškotek si zapomni nastavitev shranjevanja piškotkov. 20 let neoserv.si

Obvezni piškotki so nujni za delovanje spletne strani in v njih ne hranimo vaših osebnih informacij.

Neobvezni piškotki

Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka Upravljalec
NID Google zemljevid 6 mesecev Google.com
_utma Delovanje statistike 2 leti Google.com
_utmb Delovanje statistike 1 dan Google.com
_utmc Delovanje statistike Do konca seje Google.com
_utmz Delovanje statistike 6 mesecev Google.com
c_user, csm, datr, fr, lu, s, xs,… Piškotki za facebook vtičnike do 2 leti Facebook.com

Piškotke tretjih oseb naložimo samo z vašim dovoljenjem. Ti piškotki so potrebni za delovanje Facebook, Twitter, Google Analytics in ostalih vtičnikov,…

 

Pravilnik sodelovanja tretjih oseb

Ne prodajamo, ne trgujemo ali kako drugače prenesemo osebnih podatkov zunaj, razen če uporabnikom vnaprej obvestimo. To ne vključuje partnerjev za spletno gostovanje in drugih strank, ki nam pomagajo pri upravljanju našega spletnega mesta, vodenju našega poslovanja ali servisiranju naših uporabnikov, če se te stranke strinjajo, da bodo te informacije zaupne. Obveščamo lahko tudi, kdaj je sprostitev ustrezna za uskladitev z zakonom, uveljavljanjem naših pravilnikov o spletnih straneh ali zaščito naših ali drugih pravic, lastnine ali varnosti. Vendar se lahko druge stranke za trženje, oglaševanje ali druge uporabe posredujejo informacije, ki niso osebno prepoznavne.

Piškotke tretjih oseb naložimo samo z vašim dovoljenjem. Ti piškotki so potrebni za delovanje Facebook, Twitter, Google Analytics in ostalih vtičnikov,…

 

Google

Googlove zahteve za oglaševanje lahko povzamemo z Googlovimi oglaševalskimi načeli. Uvedeni so tako, da uporabnikom zagotovijo pozitivne izkušnje. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=sl Google AdSense oglaševanje uporabljamo na naši spletni strani. Google kot ponudnik tretjih oseb uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na našem spletnem mestu. Googlova uporaba piškotka DART omogoča prikazovanje oglasov našim uporabnikom na podlagi predhodnih obiskov našega spletnega mesta in drugih spletnih mest na internetu. Uporabniki lahko onemogočijo uporabo piškotka DART tako, da obiščejo pravilnik o zasebnosti za Google Ad in vsebinski omrežje.

 

Izvedli smo implementacije:

• Poročanje o demografskih podatkih in interesih Skupaj s prodajalci tretjih strank, kot je Google, uporabljamo najprej piškotke (na primer piškotke storitve Google Analytics) in piškotke tretjih oseb (na primer piškotek DoubleClick) ali druge identifikatorje tretjih oseb za zbiranje podatkov o interakciji uporabnikov s prikazov oglasov in drugih funkcij oglasnih storitev, ki se nanašajo na našo spletno stran.

Odstopanje:

Uporabniki lahko nastavijo nastavitve, kako Google oglašuje z vami na strani z nastavitvami Google Ad. Druga možnost je, da lahko onemogočite tako, da obiščete stran za odjavo iz mreže Network Advertising Initiative ali uporabite brskalnik za oddaljeni dostop do storitve Google Analytics.

 

“Do not track” signali

Spoštujemo odločitev DO NOT TRACK SIGNALS (ne sledite signalom) in odločitev ne sledite signalom, ne uporabljam piškotkov ali uporabljam oglaševanja ko je (DNT-do not track) funkcija omogočena v vašem brskalniku.

 

COPPA (Zakon o varstvu zasebnosti otrok na spletu)

Ko gre za zbiranje osebnih podatkov otrok, mlajših od 13 let, Zakon o varstvu zasebnosti na spletu za otroke (COPPA) postavlja skrb za otroke na starše ali skrbnika. Zvezna komisija za trgovino, evropska agencija za varstvo potrošnikov, uveljavlja pravilo COPPA, ki določa, kaj morajo storiti operaterji spletnih mest in spletnih storitev za varovanje zasebnosti in varnosti otrok na spletu.

Nikakor in nikole ne tržimo za otroke, mlajše od 13 let.

 

 

Pravične informacijske prakse

Načela poštene informacijske prakse so hrbtenica zakona o zasebnosti v Evropski uniji in koncepti, ki jih vsebujejo, so imeli pomembno vlogo pri razvoju zakonov o varstvu podatkov po vsem svetu. Razumevanje načela poštene informacijske prakse in kako jih je treba izvajati je ključnega pomena za uskladitev z različnimi zakoni o zasebnosti, ki ščitijo osebne podatke.

 

Da bi bili v skladu s pravičnimi informacijskimi praksami, bomo v primeru kršitve podatkov sprejeli naslednje odzive: Obveščali vas bomo po elektronski pošti

• V 7 delovnih dnehUporabnike bomo obvestili prek obvestila na mestu

 • V 7 delovnih dneh

 

CAN SPAM Akt

CAN-SPAM Act je zakon, ki določa pravila za komercialno elektronsko pošto, določa zahteve za komercialna sporočila, daje upravičencem pravico, da e-pošto prenehajo pošiljati zanje, in opiše stroge kazni za kršitve.

Kontaktne informacije

 

If there are any questions regarding this privacy policy, you may contact us using the information below.

Alpe Adria “Zeleni val” d.o.o.

Podjetje za radiodifuzijo in marketing

Taborska Cesta 38d

Grosuplje, Slovenija 1290

Slovenia

info@zelenival.com

 

 

zadnjič posodobljeno 2018-05-24