Domov / Mali oglasi

Mali oglasi

mali_oglasi
Za oddajo SMS oglasa je potrebno poslati SMS sporočilo s ključno besedo:

OGLAS (presledek) VSEBINA OGLASA na številko 3131

(Primer: Oglas prodam domaca jabolka jonagold. Cena 0,50 eur/kg)

Oddani oglasi bodo sedem dni objavljeni na spletni strani. Ob nedeljah med 14. in 19. uro jih bomo v času branih obvestil objavili tudi v etru.

 

Pravila in pogoji

1. Organizator storitve SMS MALI OGLASI Ta pravila določajo način sodelovanja za oddajo malih oglasov. Ponudnik storitve je 12MEDIA d.o.o., Komenskega ulica 36, 1000 Ljubljana. Organizator malih oglasov je Alpe Adria »ZELENI VAL«, Podjetje za radiodifuzijo in marketing d.o.o., Taborska cesta 38D, 1290 Grosuplje. Odgovornost za delovanje storitve in reševanje reklamacij nosi 12MEDIA d.o.o. Z uporabo SMS storitve »SMS MALI OGLASI«, se uporabnik strinja in potrjuje splošne pogoje uporabe storitve IMS, ki so objavljeni na www.12media.si in www.zelenival.com V storitvi SMS oglasi lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

2. Opis SMS OGLASI Za sodelovanje v SMS oglasi je potrebno poslati SMS sporočilo s ključno besedo OGLAS in VSEBINO OGLASA na številko 3131 (Primer: Oglas prodam domaca jabolka jonagold. Cena 0,50 eur/kg)

3. Uporaba storitve SMS OGLASI Uporabnik pošlje SMS s ključno besedo OGLAS presledek in VSEBINO OGLASA, na 3131. Uporabnik, ki je poslal SMS s ključno besedo, prejme brezplačni SMS za posredovanje svojih podatkov in potrditev splošnih pogojev na www.zelenival.com . Če uporabnik potrdi splošne pogoje s svojimi poslanimi podatki (ime, leto rojstva in kraj), prejme plačljiv SMS (0,99 eur) z zahvalo za oddan oglasa in da bo njegova telefonska številka objavljena na spletni strani www.zelenival.si pod rubriko »SMS MALI OGLASI«. V kolikor uporabnik še ni član SMS skupnosti Radio ZELENI VAL, prejme tudi brezplačni SMS, v katerem ga obvestimo o tem, da je postal član in kako se lahko odjavi. Vsak uporabnik lahko odda več oglasov. Besedilo oglasa in telefonska številka uporabnika, ki je oddal oglas bo na spletni strani www.zelenival.si objavljena sedem (7) dni. Organizator in ponudnik ne odgovarjata za zakasnele, izgubljene ali nepopolne oglase, ki niso bili prejeti oz. dostavljeni. Vse takšne prijave so neveljavne. Uporabnik splošne pogoje potrdi le ob prvem sodelovanju.

4. Cenik SMS sporočil Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti (Mobitel, Si.mobil in Tušmobil). Posredovani SMS-i uporabniku s strani servisa iMS: naročniki Mobitel GSM/Mobiuporabniki / Debitelovi naročniki/Simobil naročniki in predplačniki/IziMobil/M-Mobil/Tušmobil SMS storitev je mogoča v naslednjih mobilnih omrežjih: Mobitel, Simobil, Debitel, Izi Mobil, M- Mobil, Tušmobil. Ime SMS storitve Opis dogodka Cena v EUR z DDV IMS Sistemsko sporočilo 0 IMS Info. na zahtevo 0,99 IMS Naročene IMS informacije 0

5. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov uporabnika S potrditvenim SMS sporočilom, v katerem uporabnik potrjuje Pravila in pogoje uporabe storitve IMS, se uporabnik strinja, da podjetje Alpe Adria »ZELENI VAL«, Podjetje za radiodifuzijo in marketing, d.o.o., objavi, obdeluje njegove osebne podatke za namene izvedbe storitve SMS mali oglasi (pridobivanje podatkov od uporabnikov, shranjevanje). Privolitev v zbiranje osebnih podatkov je prostovoljna, uporabnik s poslanim SMS sporočilom pristane na izvedbo SMS oglasi. V primeru, da privoljenja ne želi dati, ne more sodelovati v storitvi SMS oglasi. Uporabniki imajo pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov. Osebni podatki se lahko posredujejo izvajalcu storitve podjetje 12media d.o.o.. Ponudnik storitve in organizator igre se zavezujeta poslane osebne podatke zavarovati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

6. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov članov Radia ZELENI VAL (RZV) Uporabniki, ki sodelujejo v SMS mali oglasi in prejmejo SMS sporočilo z včlanitvijo v brezplačni RZV klub, bodo včlanjeni v brezplačni RZV klub. Ko uporabnik pošlje svoje podatke, se strinja s tem, da podjetje Alpe Adria »ZELENI VAL«, Podjetje za radiodifuzijo in marketing, d.o.o., obdeluje njegove osebne podatke za namene pošiljanja promocijskih sporočil v skladu s splošnimi pogoji RZV kluba, ki so objavljeni na: www.zelenival.com Včlanitev v RZV klub je prostovoljna. Člani imajo pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov. Vsak član se iz RZV kluba lahko kadarkoli odjavi tako, da na številko 3131 pošlje SMS-sporočilo z vsebino RZV STOP. Osebni podatki se lahko posredujejo izvajalcu storitve podjetje 12media d.o.o..

7. Kontakt 12media d.o.o. iMS reklamacijska služba Telefon: 01 237 33 04 Fax: 01 237 33 05 E- mail: info@12media.si www.12media.si Delovni čas reševanja reklamacij: ob delavnikih, od ponedeljka do petka, med 09.00 in 16.00 uro.

8. Razno Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili SMS mali oglasi. Šteje se, da s samim sodelovanjem v SMS mali oglasi sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z SMS mali oglasi. Ponudnik storitve je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitev. V primeru utemeljenih reklamacij se ponudnik storitve zavezuje, da jih bo odpravil v razumnem času in o tem obvestil uporabnika. V kolikor se reklamacije nanašajo na ponudnika poti, bo ponudnik storitve predmetne reklamacije posredoval ustrezni službi ponudnika poti. V primeru pozitivno rešene reklamacije, ki se nanaša na plačilo storitev, bo ponudnik poti vrnil uporabniku znesek, na katerega se nanaša predmetna reklamacija v skladu z lastnimi postopki.

 

SMS sporočil in plačilo storitev. Takšne reklamacije mora uporabnik v pisni obliki nasloviti na reklamacijsko službo ponudnika poti v roku 15 dni od prejema računa. Vse ostale reklamacije rešuje ponudnik storitev.